Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Nova aplicació per conèixer les Regles de P&P

Ets a:  IniciNotíciesPITCH & PUTTNotícia id 13406
17.06.2010

PITCH & PUTTNova aplicació per conèixer les Regles de P&P

Es tracta d'un test de preguntes sobre les regles. Aplicació que poden fer servir tots els usuaris de www.pitchputt.cat. També hi ha disponible un test sobre fets històrics del P&P

Si ets usuari registrat a www.pitchputt.cat  pots participar als diferents tests que anirem publicant.

Es tracta d'una sèrie de preguntes sobre diferents temes, on hauràs de triar la resposta correcta entre les opcions que t'oferiran.

Pots participar-hi tants cops com vulguis i repetir els tests ja que cada vegada se't plantejaran noves preguntes triades aleatòriament.

Esperem que t'agradi i serveixi per conèixer més i millor el Pitch and Putt. Inicialmnt et proposem un test de regles i un d’història del P&P. El de regles a més de posar a prova els teus coneixements sobre les normes de P&P, també ta’judarà a que les puguis conèixer millor.

Obrim la possibilitat d'anar incorporant noves preguntes i respostes que ens feu arribar, ja sigui per ampliar els temes proposats o per afegir-ne de nous. Esperem la vostra participació!

Una vegada rebudes les preguntes, s'estudiaran les més adients per a publicar-les. Cal que la pregunta estigui formulada de forma clara, que una de les tres opcions sigui la resposta correcta i que faci referència a una regla en concret o a un fet històric concret.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC