Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de desembre

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 12083
23.12.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de desembre

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de desembre de 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Acta reunió de Comissió Esportiva FCPP desembre-2009

 

1.       Reglament del jugador amateur

En una carta rebuda a aquesta Comissió un jugador que ha deixat de donar classes de Pitch and Putt de forma remunerada demana poder tornar a jugar a partir de la temporada 2010 de forma amateur en competicions socials i oficials. Es decideix admetre aquesta petició ja que no hi ha estipulat un temps d’inactivitat com a professor abans de poder competir de forma amateur.

 

En una carta rebuda per un jugador que ha començat a donar classes de Pitch and Putt de forma remunerada i que va participar posteriorment a una prova el mateix jugador ens informa de la irregularitat i posa a disposició de la Comissió Esportiva el resultat aconseguit. Es decideix desqualificar-lo de la prova seguint la normativa actual i refer les classificacions que no afecten en cap cas a les primeres posicions de la classificació final. S’informa al jugador que aquest punt s’està revisant actualment per poder permetre en un futur proper que els professors de Pitch and Putt puguin jugar les competicions amateurs.

 

2.       Cartes Rebudes.

En una carta rebuda es demanen més de dos premis per als jugadors supersèniors participants al Rànquing Sènior ja que és una de les poques proves que tenen premis a aquesta categoria. Es contesta que tot i la constància demostrada al seguir pràcticament la totalitat de proves del Rànquing, els premis previstos mantenen i fins i tot superen la proporció de jugadors supersèniors en relació a la resta de categories i per tant no es considera adient augmentar el nombre de premis a aquesta categoria.

 

En una carta rebuda els jugadors d’un equip nou per la propera edició 2010 del Campionat de Catalunya per Equips es queixen perquè equips participants a l’edició 2009 i que varen deixar de jugar alguna de les proves tenen preferència per escollir zona davant d’ells quan consideren que aquesta irregularitat va comportar problemes organitzatius i de respecte a la resta d’equips i jugadors. Es contesta que seguint el Reglament de l’any 2009, que es preveu en aquest punt similar al previst per l’any 2010, aquest diu que podran participar l’any 2010 aquells clubs que entre d’altres requisits no tinguin cap deute pendent d’anteriors edicions sent obligació pagar la totalitat de drets de joc es presentin o no els 8 jugadors, per tant per adjudicar zona a qualsevol equip els clubs del que depenen hauran d’haver abonat qualsevol deute pendent.

 

3.       Consulta als clubs Reglament Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2010

Respecte a la consulta realitzada mitjançant circular de la FCPP a tots els clubs pertanyents a la FCPP en relació al sistema de puntuació utilitzat en el Campionat de Catalunya per Equips FCPP donat que semblava que hi havien algunes crítiques a aquest sistema, s’han rebut 4 respostes que recullen el següent:

  • 3 respostes demanen mantenir l’actual sistema de puntuació però utilitzant les targetes descartades per a desfer els empats per tal de que tots els jugadors sense excepció tinguin major motivació.
  • 1 resposta demana utilitzar el sistema de puntuació per cops i no per punts i desfer els empats utilitzant les targetes descartades.

A la vista d’aquest resultat la Comissió Esportiva es referma a la decisió pressa a la seva reunió corresponent al mes d’octubre de mantenir el sistema de puntuació per punts i desfer els empats utilitzant les targetes descartades.

 

4.       Preparació Reglament Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2010

Es decideix un Reglament per l’any 2010 exactament igual al de l’any 2009 amb les modificacions que es deriven de l’augment de zones de joc a 2ª divisió i a la reestructuració dels empats segons decisió anteriorment presa per aquesta comissió.

 

5.       Preparació Reglament Rànquing FCPP 2010

Es decideix un Reglament per l’any 2010 similar al de l’any 2009 amb petites modificacions que s’indiquen a continuació:

 

  • Es tindran en compte les 8 millors puntuacions dels 12 concursos puntuables i les classificacions al Campionat de Catalunya Absolut i Matxplay, d’aquesta forma l’augment d’una prova amb motiu de que el camp de Salardú aculli una prova del Rànquing FCPP 2010 farà augmentar una prova descartable.
  • Es modifica la puntuació aconseguida per la classificació al Campionat de Catalunya Matxplay igualant-la a la del Campionat de Catalunya Absolut a les posicions compreses de la 1 a la 32, atorgant 40 punts per les posicions de la 33 a la 64 i 20 punts als jugadors que hagin jugat la fase prèvia.

 

  • Per potenciar la participació de jugadores femenines i jugadors sèniors a les fases prèvies del Campionat de Catalunya Absolut i Matxplay, a les classificacions femenina i sènior del Rànquing 2010, aquestes categories tindran dues proves més descartables que serà la puntuació obtinguda en aquestes dues competicions. La puntuació assolida s’equipararà a la que es pot aconseguir del Campionat de Catalunya Femení i Sènior i per tant amb una puntuació màxima de 55 punts.
  • S’eliminen la categoria d’Or i categoria d’Argent i es mantenen les 4 classificacions provincials.

 

6.       Criteris de Selecció a aplicar properes competicions

Respecte a la data per utilitzar els criteris per seleccionar els jugadors participants al Campionat d’Europa 2010, s’aprova la proposta del seleccionador de realitzar a mitjans de febrer els trials segons marquen els criteris de selecció publicats. El motiu per avançar aquests trials al febrer és tenir prou temps per entrenar el camp amb els jugadors que formaran part de la Selecció.

 

S’aproven i es reestructuren els criteris per seleccionar jugadors per a partits internacionals amistosos en proves de caràcter absolut, juvenil, femenina i sènior. Aquests criteris s’aplicaran per les proves de l’any 2010 i serviran per definir els jugadors seleccionats per competicions del 2011.

 

7.       Informe dels Àrbitres

S’informa a la Comissió Esportiva que reunit el Col·lectiu d’Àrbitres de la FCPP en la seva totalitat en data 9 de desembre de 2009 s’ha procedit a elegir i aprovar per unanimitat el següent:

  • Comitè d’Àrbitres:
    • President: Narcís Sureda
    • Vice Presidenta: Consol Martínez-Soria
    • Secretari: Alan Torner
    • Vocals: Marta Barbero, Lluís Chao i Félix Gómez

 

  • Representat del Comitè d’Àrbitres a l’Assemblea FCPP: Narcís Sureda

 

8.       Precs i preguntes

Es proposa un sistema perquè la responsabilitat de col·locació de banderes per a competicions oficials recaigui sobre la FCPP i no sobre persones concretes dels camps seus de les proves oficials. En aquest punt es valora la infraestructura i pressupost de que disposa la FCPP i es recorda que a l’apartat d’obligacions del camp organitzador ja es contempla que l’àrbitre de la prova tingui la possibilitat de resituar les banderes si ho considera necessari, encara així en el futur aquesta tasca pot recaure sobre els Comitès de Competició dels camps i en tot cas es redactarà una carta per als camps seus de competicions oficials on es realitzin tot un seguit de recomanacions pel bon desenvolupament de la prova on un dels punts serà la col·locació de banderes.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC