Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Inici de col·laboració entre la FECPC i la FCPP

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 11684
14.10.2009

Fulls Informatius FCPPInici de col·laboració entre la FECPC i la FCPP

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) han iniciat una col·laboració conjunta per a que esportistes de la FECPC es puguin iniciar en l’esport del Pitch & Putt
Pagina nueva 1

Inici de col·laboració entre la FECPC i la FCPP

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) han iniciat una col·laboració conjunta per a fer possible que esportistes de la FECPC es puguin iniciar en l’esport del Pitch & Putt.

Un grup de nens que habitualment entrenen a futbol, dins el programa de promoció esportiva Fent Esport que la FECPC duu a terme arreu de Catalunya, adreçat a nens i nenes amb discapacitat, van poder participar en dues jornades d’iniciació al Pitch & Putt que es van fer al P&P Badalona Castell de Godmar. El bon ambient, les ganes d’aprendre i la superació van ser presents en tot moment i els participants van poder conèixer els principals cops del que era un nou esport que mai havien practicat.

Els bons resultats d’aquesta experiència fan pensar a les dues federacions en continuar la col·laboració per a extendre-la a més clubs i fer possible que els jugadors amb més interès pel nou esport el puguin seguir practicant.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC