Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Competicions amb sortides consecutives entre setmana

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 10375
24.03.2009

Circulars ACPPCompeticions amb sortides consecutives entre setmana

Circular 1/2009 ACPP. Competicions amb sortides consecutives entre setmana
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

ACPP                       CIRCULAR Nº 01 /2009

Competicions amb sortides consecutives entre setmana.

 

Segons decisió de la Comissió Esportiva de l’ACPP a la seva reunió de gener de 2009, tot i que la majoria de competicions en els camps de Pitch and Putt es realitzen amb sortides simultànies, cada cop més s’està imposant especialment entre setmana la possibilitat de realitzar competicions amb sortides consecutives a mida que van arribant els jugadors al camp.

 

Aquestes competicions són més susceptibles que altres de que hi apareguin possibles irregularitats i per tant la Comissió Esportiva fa una sèrie de recomanacions des del punt de vista més lògic per tal de no desvirtuar el sistema de competicions i mantenir tota la rigurositat i serietat que seria desitjable en qualsevol competició:

 

  • Els jugadors sortiran a competir sempre en grups de com a mínim 3 jugadors.
  • Es procurarà barrejar als jugadors i agrupar-los per nivell de joc quan això sigui possible evitant que únicament juguin amics junts.
  • No es barrejaran dins d’un mateix partit jugadors que juguin competició i jugadors que no ho facin.
  • En cada moment el camp ha de tenir el control dels jugadors que hi ha al camp jugant competició, així no es permet en cap cas que un jugador informi a posterioritat del seu recorregut que estava jugant la competició.

 

Es recorda als camps que han de guardar les targetes de totes les competicions jugades durant un mínim d’un any i que aquestes poden ser demanades al camp en qualsevol moment per qualsevol membre de la Comissió Esportiva.

 

A les competicions amb sortides consecutives i que es juguin entre setmana, de moment i fins a nou avís, es demana als camps que enviïn a la secretaria les targetes de joc agrupades per dies de competició i amb una classificació de cada una d’elles de forma mensual. A l’enviament mensual aquestes targetes aniran agrupades per competició acompanyades d’una classificació scratch i ordenades segons l’ordre de classificació.

 

Aquesta mesura es realitzarà durant un temps a determinar per tal de comprovar que es mantenen totes les normes de rigurositat i serietat en competició i que a cada targeta de joc s’hi consigna:

 

  • Data i hora de joc
  • Nom i signatura del jugador
  • Nom i signatura del marcador

 

 

 

Secretaria ACPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC