Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

1ª Jornada al II Campionat del Món Individual de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 21503
05.07.2013

FIPPA1ª Jornada al II Campionat del Món Individual de Pitch & Putt

El Campionat del Món Individual de Pitch & Putt 2013 es juga al Pitch & Putt Tambre (Sigüeiro - Galícia)

1ª Jornada al II Campionat del Món Individual de Pitch & Putt



El Campionat del Món Individual de Pitch & Putt 2013 es juga al Pitch & Putt Tambre (Sigüeiro - Galícia) amb la participació de 108 jugadors provinents de fins a 13 territoris membres de la FIPPA. La competició decidirà el millor jugador del Món a nivell individual, títol que fins el moment te el jugador català Fernando Cano, com a resultat de les 4 voltes de que consta la competició en un camp molt exigent tècnicament sumat a les altes temperatures de més de 35 graus. Després del primer dia de competició lideren la mateixa 4 jugadors empatats amb 6 cops sota par, Frank Dineen (Irlanda), John Deeble (Gran Bretanya), Marcos Gómez (Galícia) i Sebastian Franco (Galicia). Els millors jugadors catalans són Albert Gironès amb 5 cops sota par i a un sol cop dels líders i Enric Sanz i Fernando Cano a 3 cops dels líders. A la jornada de diumenge es jugaran dues voltes més restant una última per diumenge, i aquest fet juntament amb l'exigència tècnica del recorregut i l'exigència física de les condicions climatològiques faran que la jornada de dissabte sigui determinant per la competició.


La Competició va ser inaugurada al propi camp amb l'assistència de l'Alcalde i el Regidor d'Esports del municipi de Osoro al que pertany Sigüeiro, el President de la FIPPA, Frank Smith, i el Vicepresident Víctor Moscatel.

Enllaç a la classificació i Horaris de Sortida de dissabte


Enllaç a l'album de fotografies de divendres

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC